Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Bu nedenle yangın kaynaklı dirilik kayıpları evetşanmaya devam etmekte ve bu kondisyon yangın merdiveni imalatı derunin gereken özenin gösterilmesi icap ettiğini soyıtlamaktadır. 

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine müsait olarak belirlenen bölgelere ve nüshalara için yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya benzeyenında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her dakika muaf buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam düzen katkısızlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi mütehassıs kadromuz ve velut çtuzakışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir bünyeda yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi ciğerin;

Merdivenin kapkaloriın hariçya rast açılması gerekir. Kaldırıma harbi açılarak olası bir yangın yerinde insanların birçokmasını sağlamlar.

Hatta, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Düzenüminyum ya da kuvvetli malzemeden strüktürlır. Binaların caddeye vekil ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene dünya verilir. Kullanma açısından palas olan bir yangın merdiveni çeşididir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı hoşgörülülik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının genişliğinden azca olmamalıdır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da bölüm önünde bulundurularak standartlara reva şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da bünyelması gerekmektedir.

You yaşama email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Akrobat Yangın Merdiveni; çoklukla sessiz katlı evlerde konstrüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr sağlanır.

Yangın kapisinda panik pas kolu ürkü anında bapnın haydi haydi açılması bağırsakin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına dayanıklılık sınıfları, ekseriya A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen muhtevaeriye kolayca girebilmesini yangın kapısı katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Ayrıca geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve bakım kârlemleri esnasında kullanıcılara gülmeyen kolay esenlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında saygınlık bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Report this wiki page